Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür yardımcısı olmak

Rüyada müdür yardımcısı olmak

Rüyada müdür yardımcısı olmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Rüyada müdürden yardım görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, güzel günlere kavuşacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulur.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada müdür yardımcısı olmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada müdüre yardım etmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada eski müdür yardımcısını görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada müdür yardımcısı olduğunu görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments