Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle konuştuğunu görmek

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başarılarının kalıcı olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada müdürle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada müdürle konuştuğunu görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada işyerinin müdürünü görmek anne baba dualarının alınacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski müdürle konuşmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada bayan müdürünü görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, zararlarını telafi edeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine inanılır.

Rüyada müdüre kahve yapmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Rüyada genel müdürün elini öpmek işinde dar boğaza gireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, rahat rahat yaşayacağına inanılır.

Rüyada müdür eşi görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments