Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürü tarafından öpülmek

Rüyada müdürü tarafından öpülmek

Rüyada müdürü tarafından öpülmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, büyük bir makama geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada müdürü tarafından öpülmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada müdürle el sıkışmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek dertlerinin dermanını bulacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdür öpmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, mülkiyetinin de artacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret eder.

Rüyada okul müdürünü dövmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdüre yemek vermek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevi müdürü görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments