Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürden para almak

Rüyada müdürden para almak

Rüyada müdürden para almak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bereket ve huzur getireceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, prestij sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada müdürden para almak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Rüyada müdürden para almak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Rüyada müdüründen para almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürden fırça yemek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Rüyada müdürle kucaklaşmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada işletme müdürünü görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdürün karısını görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdürünü evinde görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet eder.

Rüyada müdürünün işten çıkarıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments