Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin müdürünü görmek

Rüyada işyerinin müdürünü görmek

Rüyada işyerinin müdürünü görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Rüyada işyerinin müdürünü gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı davranabilirseniz, yavaş yavaş kendi kurallarınızı koymaya veya yeni kuralar koyma konusunda ısrar etmeye başlayabileceksiniz.

Rüyada işyerinin müdürünü görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinde müdür görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyeri müdürü görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına inanılır.

Rüyada eski işyerinin müdürünü görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada eski işyeri müdürünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski iş müdürünü görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, böyle işlere kalkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerindeki müdürü görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada işyeri müdürünü görmek söz sahibi olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, eşlerinin kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments