Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şube müdürünü görmek

Rüyada şube müdürünü görmek

Rüyada şube müdürünü görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, huzurunun bozulacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şube müdürünü gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada şube müdürü görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet eder.

Rüyada şube müdürünü görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada askerlik şubesine gitmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada askerlik şubesi görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, dualarına karşılık alacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka şubesi görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cezaevi müdürü görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine alamet eder.

Rüyada icra müdürü olmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments