Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle kavga etmek

Rüyada müdürle kavga etmek

Rüyada müdürle kavga etmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada müdürle kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Rüyada müdürüyle kavga etmek üzüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret eder.

Rüyada okul müdürüyle kavga etmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada müdürle kavga etmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul müdür yardımcısını görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada genel müdürle konuşmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada müdür eşi görmek zarar edeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada bayan müdür görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments