Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek eşinden yana huzurlu olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada çalıştığı yerin müdürünü görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere müdür olmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerinin düzeleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere yetişmeye çalıştığını görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzak yere çalışmaya gitmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, sevilip sayılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski çalıştığım yeri görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski çalıştığın yeri görmek iş yeri sahibi olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalettir.

Rüyada insan kaynaklari müdürünü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, üzüntülü haberler alacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada genel müdürle konuşmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments