Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan müdür görmek

Rüyada bayan müdür görmek

Rüyada bayan müdür görmek borçların hafifleyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan müdür gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde sakinliğinizi korumakta zorlanabilrisiniz.

Rüyada bayan müdürünü görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalettir.

Rüyada bayan müdür görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada müdüründen tokat yemek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür amir görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul müdürünü görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürle toplantı yapmak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada genel müdürle öpüşmek destek göreceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada müdürünü hasta görmek fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, işinden ve parasından olacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments