Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdüre yakalanmak

Rüyada müdüre yakalanmak

Rüyada müdüre yakalanmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin de rast gideceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Rüyada müdüre yakalanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada müdüre yakalanmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalet eder.

Rüyada müdürle çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet eder.

Rüyada müdürden para almak herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini müdür olarak görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık müdür görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada müdür yardımcısı görmek çok iyi işler yapılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür yardımcısı olduğunu görmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yeni müdür görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments