Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni müdür görmek

Rüyada yeni müdür görmek

Rüyada yeni müdür görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ele geçen kazancın artacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yeni müdür gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada yeni müdür görmek rahata kavuşmaya, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdür koltuğuna oturmak bunun için Allah’a şükredeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada müdürden hediye almak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada okul müdürüyle tartışmak gün sayacağına, sorunlarının azalacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür olacağını görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka genel müdürü görmek rütbesinin artacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada il emniyet müdürü görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments