Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle çalışmak

Rüyada müdürle çalışmak

Rüyada müdürle çalışmak çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada müdürle çalışmak gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada müdürle çalışmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada müdür yardımcısı görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada müdürle öpüşmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada müdürle telefonda konuşmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada müdürün elini tutmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada müdürlüğe terfi etmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul müdürüyle konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada müdürünün elini tutmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, ileride çok zengin biri olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments