Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdür olarak atandığını görmek

Rüyada müdür olarak atandığını görmek

Rüyada müdür olarak atandığını görmek adaletin geleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, muradın gerçekleşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına yorulur.

Rüyada müdür olarak atandığını gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada müdür olarak atandığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada müdür olarak atanmak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada birini müdür görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret eder.

Rüyada eski müdürü görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinin müdürünü görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada müdürün elini öpmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada genel müdürün elini öpmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada müdürle öpüşmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments