Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada müdürle öpüşmek

Rüyada müdürle öpüşmek

Rüyada müdürle öpüşmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok güzel adımlar atılacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada müdürle öpüşmek gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Rüyada banka müdürü olmak kısmetinin artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına alamet eder.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdür görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada genel müdür yardımcısı görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şube müdürü görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada birini müdür görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada müdürü dövmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada müdürle içki içmek şansının hep açık olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments