Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin olanaklarını veya artılarını daha dikkatli gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada mübarek yerleri ziyaret etmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada mübarek yere gitmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, büyük borçların altında ezileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine yorulur.

Rüyada mübarek bir yer görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına tabir olunur.

Rüyada mübarekleri görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, prestij kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mübarek zatları görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kötü gidişe dur denileceğine alamet eder.

Rüyada mübarek bir insan görmek kötü yollara gireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Rüyada mübarek gece görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mübarek su içmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments