Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morgda görmek

Rüyada morgda görmek

Rüyada morgda görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Rüyada morgda gördüyseniz:

  • Ev hayatınz da hala rahatsız edici durumdadır.

Rüyada babasını morgda görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü morgda görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada morga görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada morga girmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada morga gitmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaralarına da merhem olacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada morga gittiğini görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada morgda ölüler görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada morgda görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments