Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morga gittiğini görmek

Rüyada morga gittiğini görmek

Rüyada morga gittiğini görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada morga gittiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada hastane morgu görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet etmektedir.

Rüyada morga gittiğini görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına delalettir.

Rüyada morgda görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada birini morgda görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü morgda görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Rüyada babasını morgda görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada morga görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada morga girmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments