Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını morgda görmek

Rüyada babasını morgda görmek

Rüyada babasını morgda görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada babasını morgda gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada babasını morgda görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yılmaz morgül görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada ölüyü morgda görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada morgda ölüler görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada morga gitmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada morga görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Rüyada morga gittiğini görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini morgda görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments