Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morgda ölüler görmek

Rüyada morgda ölüler görmek

Rüyada morgda ölüler görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, rakiplerinin üzüleceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada morgda ölüler gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ölüyü morgda görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına alamet eder.

Rüyada morgda ölüler görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada morga görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada hastane morgu görmek sorunları başarıyla çözmeye, büyük borçların altında ezileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını morgda görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, hem eğleneceğine işaret eder.

Rüyada birini morgda görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada morga gittiğini görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini morgda görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments