Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morga gitmek

Rüyada morga gitmek

Rüyada morga gitmek sorunların tatlıya bağlanacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada morga gitmek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada morga gitmek kendisi ile baş başa kalacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada morga görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada babasını morgda görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane morgu görmek kötü günler yaşanacağına, hayırlı işlere girişileceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Rüyada morgda ölüler görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada morgda görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada morga gittiğini görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada yılmaz morgül görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, aydınlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments