Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morga görmek

Rüyada morga görmek

Rüyada morga görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, zor bir dönem geçirileceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada morga gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kendini morgda görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada morga girmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada birini morgda görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane morgu görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hak ve din yolunu bırakacağına yorulur.

Rüyada ölüyü morgda görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını morgda görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kurtuluşa ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada morga gittiğini görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına delalettir.

Rüyada morga gitmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments