Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abi düğünü görmek

Rüyada abi düğünü görmek

Rüyada abi düğünü görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yeni işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, beklenen mirasın alınacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada abi düğünü gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyorsa, sadece kendinizi ilgilendiren değişiklikler olmasına özen gösterin.

Rüyada abinin düğününü görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi düğünü görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada abi karısını görmek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada olmayan abi görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyi kızgın görmek her zaman hak ettiğini alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abinle evlendiğini görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada abinin hasta olduğunu görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada abiyle evlendiğini görmek düşünmeden hareket edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments