Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmayan abi görmek

Rüyada olmayan abi görmek

Rüyada olmayan abi görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, düşmanlıkların biteceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada olmayan abi gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşlarla işlerinize zaman ayırabilir, hukuki veya değil değişik anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada abi tarafından dövülmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyle nikahlanmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş abi görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada abiyi dövmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazancının çoğalacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Rüyada abiyi sarhoş görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada baba ve abi görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan abi görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada abi abla görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kısmetinizin açılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments