Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi kızgın görmek

Rüyada abiyi kızgın görmek

Rüyada abiyi kızgın görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abiyi kızgın gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Rüyada abiyi kızgın görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın olduğun birini görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Rüyada babanın kızgın olduğunu görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada babasını kızgın görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Rüyada kızgın dana görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kızgın fil görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, işte de mutlu olunacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kızgın görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın ütü görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, zor zamanlar geçireceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments