Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abinin düğününü görmek

Rüyada abinin düğününü görmek

Rüyada abinin düğününü görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada abinin düğününü gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada abinin düğününü görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada abi düğünü görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayıflanacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi olmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, şöhretli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada abinle kavga etmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada abi tarafından dövülmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet eder.

Rüyada ölen abini görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada abinin öldüğünü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada abiyi öldürmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments