Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yorgan görmek

Rüyada beyaz yorgan görmek

Rüyada beyaz yorgan görmek kafasının karışacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yatak yorgan görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yorgan katlamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada beyaz yorgan yıkamak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaflı yorgan görmek elinin dara düşmeyeceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir acı duyacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments