Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy yastık görmek

Rüyada tüy yastık görmek

Rüyada tüy yastık görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kederlerinin son bulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüy yastık gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada tüy yastık görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kucağında yastık görmek uzaktan haberler işiteceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün yastık doldurmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık kılıfı görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yastıkla yürümek büyük takdir toplanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Rüyada süslü yastık görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine inanılır.

Rüyada koltuk yastığı görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments