Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor çiçekli ağaç görmek

Rüyada mor çiçekli ağaç görmek

Rüyada mor çiçekli ağaç görmek sorunlarını çözeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada mor çiçekli ağaç gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada mor çiçekli ağaç görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine inanılır.

Rüyada mor zambak çiçeği görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada mor ve beyaz çiçek görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok hayır duası alacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine inanılır.

Rüyada mor renkli çiçek görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı mor çiçek görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor çiçek dikmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zor durumların biteceğine, işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments