Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet eder.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yüksek bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, olaylı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada alyans ve tek taş taktığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tek taş taktığını görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin şansının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments