Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Çok iyi becerebileceğiniz şeylerde bile kendinize güvenememeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, borç ödemeye alamet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş taktığını görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alyans ve tek taş taktığını görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı yüzük taktığını görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor taşlı yüzük taktığını görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı yüzük taktığını görmek düzeninin bozulacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada taşlı yüzük taktığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments