Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor küpe takmak

Rüyada mor küpe takmak

Rüyada mor küpe takmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına işarettir.

Rüyada mor küpe takmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Rüyada mor küpe takmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Rüyada mor küpe görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor taşlı küpe görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli küpe görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine küpe takmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada birisine küpe takmak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına işarettir.

Rüyada kulağa küpe takmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalettir.

Rüyada kulak deldirip küpe takmak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments