Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor sümbül görmek

Rüyada mor sümbül görmek

Rüyada mor sümbül görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalet eder.

Rüyada mor sümbül gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada mor sümbül toplamak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mor sümbül görmek insanları kıracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, elindekini de bitireceğine inanılır.

Rüyada mor sümbül koklamak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Rüyada sümbül ekmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sümbül soğanı görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Rüyada saksıda sümbül görmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada sümbül çiçeği toplamak cesaretinin yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada sümbül tarlası görmek deneyim kazanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments