Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sümbül ekmek

Rüyada sümbül ekmek

Rüyada sümbül ekmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet eder.

Rüyada sümbül ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Rüyada sümbül ekmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada sümbül koparmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada sümbül tarlası görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada saksıda sümbül görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük borçların altında ezileceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sümbül görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sümbül görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada sümbül efendiyi görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, yeni işlere girişileceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mor sümbül koklamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments