Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şal görmek

Rüyada mor şal görmek

Rüyada mor şal görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, başarısızlıklara düşeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişi unutup geleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet eder.

Rüyada mor şal gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Rüyada mor şal görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor şal takmak sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye inanılır.

Rüyada mor şal örtmek hayatın kolaylaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada şal hediye almak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şal taktığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi şal görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa şal takmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada şal satın almak makam ve rızık sağlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments