Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şal taktığını görmek

Rüyada şal taktığını görmek

Rüyada şal taktığını görmek gönlünce bir hayat süreceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada şal taktığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Rüyada şal taktığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah şal takmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz şal örtmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, acı tecrübeler edineceğine işarettir.

Rüyada siyah şal almak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada gri renk şal görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şal hediye etmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah şal görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden şal almak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments