Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor şal takmak

Rüyada mor şal takmak

Rüyada mor şal takmak çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, sağlığının da yerine geleceğine, makbul olan şeylere, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Rüyada mor şal takmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Rüyada mor şal takmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor şal görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet eder.

Rüyada mor şal örtmek kazancın devamlı olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şal takmak gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, daima önüne bakacağına delalettir.

Rüyada yeşil şal takmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başına şal takmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başa şal takmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı şal takmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments