Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başa şal takmak

Rüyada başa şal takmak

Rüyada başa şal takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başa şal takmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada başa şal takmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başına şal takmak canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada başına siyah şal takmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada başa şal örtmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına şal örtmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor şal takmak hayatının alt üst olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz şal takmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, kazancının eksileceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi şal takmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments