Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şal satın almak

Rüyada şal satın almak

Rüyada şal satın almak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kötü yollara gireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şal satın almak gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada şal satın almak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil şal satın almak rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına işarettir.

Rüyada simli şal görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada krem şal görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk şal görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada şal almak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah renk şal görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına inanılır.

Rüyada başa şal örtmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments