Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkte yılan görmek

Rüyada mor renkte yılan görmek

Rüyada mor renkte yılan görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işaret eder.

Rüyada mor renkte yılan gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var ya da romantik planlar özel bir kişiyle ilişkinizi besleyebilir.

Rüyada mor renkte yılan görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli yılan görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada mor renk canta görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere rivayet eder.

Rüyada mor renkli oda görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor ve siyah renk görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada mor renk oje sürmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada sarı ve mor renk görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada mor renkli gül görmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments