Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli giysi görmek

Rüyada mor renkli giysi görmek

Rüyada mor renkli giysi görmek işlerin artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına inanılır.

Rüyada mor renkli giysi gördüyseniz:

  • Yaratıcı veya romantik planlar yapılabilir.

Rüyada mor renkli giysi görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mor giysi görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet eder.

Rüyada renkli giysiler görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk giysi görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renk halı görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renkte çiçek görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalet eder.

Rüyada mor renk perde görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mor renkli perde görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments