Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk giysi görmek

Rüyada yeşil renk giysi görmek

Rüyada yeşil renk giysi görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, borçların kapanacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk giysi gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Rüyada yeşil renk giysi görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada mor renkli giysi görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli giysiler görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, asık yüzlerin güleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil giysili birini görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli fare görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli deniz görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, güleceğine tabir olunur.

Rüyada koyu yeşil renk görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments