Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor giysi görmek

Rüyada mor giysi görmek

Rüyada mor giysi görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, darp edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada mor giysi gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Rüyada mor giysi görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor renkli giysi görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu giysi görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah giysili kadın görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel giysi giymek gelecekte yüzünün güleceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah giysi almak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölüden giysi almak borçların ve dertlerin biteceğine, kredi çekileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments