Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli perde görmek

Rüyada mor renkli perde görmek

Rüyada mor renkli perde görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, geleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada mor renkli perde gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Rüyada mor renkli perde görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk perde görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor tül perde görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor perde görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bordo renk perde görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk perde görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada turuncu renk perde görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada renkli perde görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments