Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk koltuk görmek

Rüyada mor renk koltuk görmek

Rüyada mor renk koltuk görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mor renk koltuk gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada mor renkli koltuk görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına delalettir.

Rüyada mor renk koltuk görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gözyaşına boğulacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor koltuk takımı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Rüyada mor koltuk görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor koltuk almak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet eder.

Rüyada kırmızı renk koltuk görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bordo renk koltuk görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk koltuk görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments