Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor muz görmek

Rüyada mor muz görmek

Rüyada mor muz görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, geçmişi unutup geleceğine delalettir.

Rüyada mor muz gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada mor muz görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada muz ve muz ağacı görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet eder.

Rüyada muzlu bal görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada muz istemek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada daldan muz koparmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada muz kesmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma muz görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, büyük savaşların yaşanacağına, ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments