Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz istemek

Rüyada muz istemek

Rüyada muz istemek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılım yapacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına işarettir.

Rüyada muz istemek gördüyseniz:

  • Dinleyicilerinizi dikkate almalı veya sizi kimlerin daha fazla dinlediğini gözden geçirmelisiniz.

Rüyada muz istemek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine inanılır.

Rüyada olgunlaşmış muz görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına inanılır.

Rüyada muz ve üzüm görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada muz satın almak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ballı muz yemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgun muz yemek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada muz ağacına çıkmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin muz yediğini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments