Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine küpe takmak

Rüyada birine küpe takmak

Rüyada birine küpe takmak haklılığının anlaşılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada birine küpe takmak gördüyseniz:

  • Olayları geçiştirmeye çalışmak yerine daha yapıcı yaklaşımlar geliştirmek yararınıza olabilir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işaret eder.

Rüyada erkeğe küpe takmak güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına inanılır.

Rüyada erkek küpe takmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor küpe takmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kulağa küpe takmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada küpeyi ters takmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada incili küpe takmak kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments