Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine küpe takmak

Rüyada birisine küpe takmak

Rüyada birisine küpe takmak ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine küpe takmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Rüyada buruna küpe takmak herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada kendine küpe takmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada küpe bulup takmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe yüzük takmak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kulağa küpe takmak bazı girişimlerde bulunacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada dişine küpe takmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments