Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu gömlek almak

Rüyada turuncu gömlek almak

Rüyada turuncu gömlek almak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret eder.

Rüyada turuncu gömlek almak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada turuncu gömlek almak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu gömlek giymek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada turuncu gömlek görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turuncu renk gömlek görmek geçiminin zor hale geleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada saçının turuncu olduğunu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, işinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada turuncu gelinlik görmek yeni işlerin geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada turuncu cüzdan görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments