Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah giysi almak

Rüyada siyah giysi almak

Rüyada siyah giysi almak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada siyah giysi almak gördüyseniz:

  • İmajınızı veya mevcut pozisyonunuzu güvenceye alacak bir değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada siyah giysili birini görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada siyah giysi almak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah giysili kadın görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek masumluğunu ispat edeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah giysili görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada siyah giysili adam görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada kendine giysi almak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments